Învaţă de la ei, înainte să fie prea târziu.
regret

1. Pierderea şansei de a călători. Devine din ce în ce mai greu să călătoreşti pe măsură ce îmbătrâneşti, având mai multe persoane care depind de tine şi este mult mai scump să îi ei cu tine.

2. Că nu ai învăţat altă limbă. Probabil ai cheltuit ani buni în şcoală ca să înveţi o limbă străină, ar trebui să începi să o şi utilizezi.

3. Să fii prins într-o relaţie eşuată. Poate simţi că e greu să ieşi dintr-o relaţie fără viitor, dar e mai rău să rămâi şi să iroseşti timpul tuturor.

4. Să uiţi loţiunea contra arsurilor de soare acasă. Poate nu sună ca ceva important, dar soarele provoacă de-a lungul anilor riduri şi afectează sănătatea pielii.

5. Ratarea şansei de a vedea formaţia preferată live. Niciodată nu poţi ştie când trupa se poate despărţi, aşa că grăbeşte-te.

6. Să-ţi fie frică să faci lucruri. Frica ne poate paraliza, dar nu putem să îi permitem acest lucru.

7. Faptul că nu ai făcut condiţia fizică o prioritate. Pe măsură ce îmbătrâneşti, realizezi cât de importantă este să ai grijă de propriul corp.

8. Că i-ai dat societăţii permisiunea să te definească.

9. Că nu ţi-ai dat demisia de la un loc de muncă teribil. Trebuie să plăteşti chiria sau să întreţii o familie, dar nu te poţi forţa să fii mizerabil în fiecare zi.

10. Faptul că nu te-ai străduit mai mult în şcoală. Notele sunt importante, dar ceea ce este mai important e să înveţi cum se mulează toate cunoştinţele pe persoana ta şi cum să fii dedicat.

11. Că ai uitat cât de frumos eşti. Există multe definiţii ale frumuseţii şi nu ar trebui să te simţi nedemn de atenţia cuiva.

12. Să-ţi fie frică să iubeşti. Iubirea este un cadou preţios, chiar şi când nu este impartasita.

13. Că nu ai ascultat sfaturile părinţilor. Ei au mai multă experienţă decât vrei să recunoşti.

14. Regretul ca ti-ai petrecut anii adolescentei fiind concentrat pe propria persoană. Lumea este mai mare decât cunoşti şi într-un final, vei realiza acest lucru.

15. Să-ţi pese prea mult de ceea ce cred alte persoane. Pe măsură ce te maturizezi, vei realiza că opinia altora nu contribuie la fericirea ta.

16. Că ai încurajat visele altora şi ai uitate de cele proprii. Să fii drăguţ este un lucru, dar să-ţi sacrifici fericirea nu se merită.

17. Nu ai fost suficient de rapid. Nu ezita să iei decizii sau vei ajunge să regret timpul irosit.

18. Să fii răzbunător, mai ales cu cei care te iubesc. Alege să dai drumul durerii, în loc să te scufunzi în ea.

19. Că nu te-ai apărat. Doar pentru că alţii nu sunt de acord cu opinia ta, nu înseamnă că trebuie să-ţi abandonezi principiile.

20. Că nu ai făcut suficient voluntariat. Sunt nenumărate motive pentru a ajuta pe alţii, în special când au nevoie.

21. Neglijarea danturii. Periajul poate fi enervant, dar e mult mai bine să ai grijă cât încă eşti tânăr, decât să îi pierzi mai târziu.

22. Ratarea şansei de a vorbi cu bunicii cât timp erau în viaţă. Ei deţin o mulţime de cunoştinţe şi vor fi în preajma ta doar puţin timp.

23. Munca excesiva. Vei rata partea bună a vieţii sau vei fi prea stresat ca să te bucuri de ea.

24.Că nu ai învăţat să găteşti cel puţin un fel de mâncare la perfecţie. Îţi poate reuni familia şi prietenii mai mult decât îţi poţi imagina.

25. Că nu te-ai oprit să apreciezi momentul. Încetează să mai dai mesaje sau să faci sute de poze şi doar devin-o conştient de ceea ce faci în momentul în care o faci.

26. Faptul că nu ai terminat ceea ce ai început. Fiecare zi este o oportunitate care nu ar trebui irosită.

27. Că nu eşti maestru la un truc. Poate sună prostesc, dar gândeşte-te câte amintiri amuzante poţi crea la petreceri.

28. Că te-ai lăsat definit de aşteptările culturale. Dacă familia ta sau ţara ta de origine crede ca tu ar trebui să faci o anumită cariera, să ştii că, de fapt, nu eşti forţat. Niciodată.

29. Refuzul de a le permite prietenilor să-şi facă o viaţă proprie. Câteodată oamenii iau căi diferite. Să forţaţi acea conexiune poate face mai mult rău decât bine.

30. Că nu te-ai jucat cu copii tăi. Ei sunt plini de viaţă şi inocenţi. Ar trebui să alegi să-ţi umpli viaţa cu veselie, nu să o eviţi.

31. Evitarea riscurilor (mai ales în dragoste). Asumarea unor riscuri mari poate fi răsplătită mai mult, decât luarea unei decizii cu riscuri minime.

32. Evitarea dezvoltării sociale. Poate părea infantil, dar te va ajuta în carieră pe termen lung.

33. Prea multă îngrijorare. Grijile, în special pentru lucrurile care încă nu s-au întâmplat, sunt inutile.

34. Să fii prins în dramele altora. Dramele pot crea dependenta, dar nu au nici un rost. Nu vorbi în continu despre cât de rea a fost ziua ta.

35. Că nu ai petrecut suficient timp cu cei apropiaţi. Cu toţii trăim pe acest pământ o cantitate limitată de timp, aşa că nu o lua de-a gata.

36. Că nu ai făcut un spectacol în faţa unei audienţe. Poate că nu e adevărata ta chemare, dar cel puţin o dată în viaţă trebuie sa încerci.

37. Faptul că nu ai fost recunoscător mai devreme. Învaţă să spui ‘mulţumesc’ şi învaţă să simţi ceea ce spui. Viaţa ta se va îmbunătăţi semnificativ dacă procedezi în acest fel.