Un alt caraghioslac, cu participarea animalelor de companie in rol principal, a aparut pe internet.

O noua ciudatenie a utilizatorilor Instagram, care a primit denumirea de “Cat Beard”, a facut ca retelele sociale sa explodeze. Pentru participarea la acest proiect amuzant trebuie sa aveti o pisica sau un motan. Trebuie sa o puneti langa fata, in asa fel incat botul pisicii sa fie in locul buzelor, iar fata ei sa fie in loc de barba. Un spectator nepregatit ar putea chiar sa tresara.

Initiativa ii apartine unei persoane cu nickname-ul Catasters, care a postat pe Tumblr prima barba din pisica. A fost necesar doar  sa se fotografieze cu animalul sau si sa posteze fotografiile pe internet pentru ca aceasta nebunie vesela sa fie preluata si continuata de alti utilizatori din intreaga lume.

shosho.ro a adunat o colectie cu cele mai interesante dintre fotografiile de acest gen. Va prezentam 15 cele mai reusite fotografii cu acest internet-meme care va completa seria de glume si intamplari amuzante cu pisici.

Barba1

Barba2

Barba3

Barba4

Barba5

Barba6

Barba7

Barba8

Detinatorii “celor mai buni prieteni ai omului” au decis sa nu ramana in urma si practic imediat dupa aparitia pe internet a iubitorilor de pisici au dat replica cu “cainii barba”. Rezultatul a fost cu nimic mai prejos, fiind foarte expresiv si divers.

 

Barba9

Barba10

Barba11

Barba12

Barba14

Barba15

Barba16