incearca

Incearca sa nu mananci inainte de somn  si sa adormi cu stomacul gol –  in timp de 1-2 saptamani vei incepe sa ai vise luminoase  si o  sa te trezesti in fiecare dimineata fresh, intr-o stare de spirit buna , cu o sursa de inspiratie pentru a face ceva, fara dorinta de a  sta in pat jumatate de zi.

Incearca sa nu  adaugi doua  condimente in mancare: sare si piper – si vei descoperi ca  poti manca de 2-3 ori mai putin si in 1-2 saptamani organismul va inceta sa se umfle, si metabolismul revine la unul normal.

Incearca sa nu bei bauturi tari- in doua saptamani vei vedea ca totate lucrurile te fac sa fii  fericit, te duci la culcare in liniste si ai un somn profund  , vei observa ca  ridurile tensionate si incruntate  ti s-au netezit , toate nervozitatile au plecat,  s-au diminuat.

Incearca o saptamana sa mergi si sa stai cu spatele drept, si vei  vedea cum se va imbunatati memoria, si cat de  ager  la minte vei  fi.

Incearca sa  inchizi calculatorul cu o ora sau doua inainte de culcare, opreste televizorul  – si vei incepe sa vezi dorintele tale si  vei primi impulsuri creative.

Incearca de fiecare data cand doresti sa fumezi o tigara,  sa maninci un  mar sau o portocala, sau sa bei un pahar de apa, iar dupa 2 saptamani te vei simti de doua ori mai puternic si vanjos.

Incearca de fiecare data, cand  doresti , sa zambesti  unui trecator, chiar si pentru cateva secunde, uitand “ca el s-ar putea gandi la tine” – si mereu vei fi intr-o stare de spirit buna.

Incearca sa te intizi pe iarba,pe zapada(pentru cateva clipe) langa copaci, departe de masini, si vei auzi linistea interioara mult asteptata…