sportul acasa

Intr-un conflict intre fanii salilor de sport si sustinatorilor antrenamentelor acasa, fiecare parte are propriile argumente care sunt incontestabile. Un avantaj important al salilor de sport amenajate este faptul ca antrenamentele sunt tinute sub indrumarea antrenorilor cu experienta, care pot repara greselile dumnevoastra si sa va compuna un program corect si sa monitorizeze punerea acestuia in aplicare.

Cu toate acestea, nu toti iubitorii de sport au posibilitatea sau dorinta de a face antrenamente intr-un loc special, sub indrumarea unui antrenor. Multi prefera sa o faca la domiciliu si motivul, pentru acest caz, poate fi lipsa de sali din zona, lipsa de fonduri sau chiar modestia excesiva. Astfel, puteti cere ajutor de la unul dintre numeroasele video-canaluri de pe YouTube. Cele mai bune le veti gasi in acest articol.

Fitness Frugal

Fitness Blender

Acest canal este creat de eforturile depuse de Mike Schiemer, care este cunoscut ca un fiziolog, antrenor personal, nutritionist, model de fitness, scriitor si un epic avar. Urmarind acesta filosofie, cele mai multe exercitii din acest canal de fitness nu au nevoie de echipamente decât greutatea corpului. In total, exista aproximativ +290 de filme, organizate in câteva playlist-uri, dedicate antrenamentelor complexe, exercitiilor individuale, recenziilor de produse si chiar retete de gatit sanatos.

Fitness Blender

Fitness Blender

Pe aceasta pagina veti gasi clipuri video de o calitate excelenta, acoperire detaliata de formare la domiciliul cum ar fi Pilates, antrenamente cu greutati,(High-intensity interval training/ antrenament la intensitate ridicata), stretching, cardio. Exista, de asemenea programe pentru oameni care practica diferite sporturi, pentru a pierde in greutate, reabilitare dupa leziuni si asa mai departe. Nu-ti vine sa crezi ca la asa o astfel de cantitate mare de material au fost capabili sa dea nastere doar doua persoane.

BeFit
BeFit

BeFit este unul dintre cele mai binecunoscute canale de fitness pe YouTube. Mai mult de 37 de milioane de vizualizari indica inalta calitate. Aici veti gasi o serie de clipuri video despre antrenamentele de dans, fitness traditional, yoga, complex de antrenamente pentru pierdere in greutate si multe altele. De asemenea puteti acorda atentie unui alt canal numit BeFit in 90, unde veti gasi un program special conceput pentru trei luni. In fiecare zi trebuie sa faceti o lectie, fiecare dintre care este explicata intr-un clip video separat.

My Trainer Bob

My Trainer Bob

Acest canal este organizat de fortele lui Bob Harper – antrenor din show-ul american “Biggest Loser”. Poate ca uneori e prea interesat in publicitatea cartii sale, dar sfaturile de la o persoana care intr-adevar ajuta pe oamenii supraponderali sa piarda in greutate vor fi la mare cautare. In plus fata de exercitii individuale si a sistemelor de formare, veti vedea recomandari pentru o alimentatie sanatoasa si chiar aspectele spirituale ale exercitiilor.

Passion4Profession

Passion4Profession

Motto-ul principal al acestei resurse este “Te antrenezi cand vrei, cum vrei, unde vrei”. In consecinta, cele mai multe dintre exercitii se fac cu propria greutate si nu necesita nici un echipament suplimentar. In multe feluri, acest canal este diferit de concurenti: ca modele sunt folosite personaje animate, nu oameni reali. Acest canal are versiunile localizate pentru diferite tari.

Blogilates

Blogilates

Acest canal este pentru fete. Literele luminoase de culoare roz, inimile si bentite sunt incluse. Cu toate acestea, jumatate de milion de abonati si 36 de milioane de vizualizari te pune pe ganduri si daca incercati sa repetati unul din antrenamente o sa va dati seama ca formarea profesionala a antrenorilor de pe acest canal nu poate fi pusa la indoiala.

The Daily HIIT

The Daily HIIT

Vom povesti mai multe despre aceste antrenamente(la intensitate ridicata/HIIT) de ardere a grasimilor rapid, intens si excelent in urmatorul articol. Daca doriti sa va ocupati de acest sistem, acest canal special de pe YouTube va ajuta sa o faceti in mod corespunzator si in conditii de siguranta. Da, aceste antrenamente sunt uluitoare si de asemenea si tipul de instructori de fitness.Spor la antrenamente, dragi prieteni!