Justin Halpern are noroc cu tatal sau. Tatal sau isi bucura urmasii cu observatii, sfaturi si concluzii despre viata profunde, pline de duh si necenzurate.

La inceput replicile tatalui, piparate generos cu injuraturi, au fost publicate pe un cont de Twitter care acum mai mult de 3 milioane de follower, iar mai apoi ca baza pentru doua carti. Una poarta denumirea contului de pe Twitter – “Shit My Dad Says” (“Prostiile pe care le indruga tatal meu”), iar cea de-a doua este dedicata esecurilor in dragoste ale lui Justin – in ea tata are de asemenea un rol important.
Vorbe intelepte de pe Twitter din partea unui tata de 70 de ani

shosho.ro a strans in acest material cele mai indraznete si pline de duh afirmatii marca Halpern senior. Va propunem sa “gustati” din intelepciunile laconice si clare din viata.

1. Acea femeie este atragatoare… Nu ajungi pana la nivelul ei?  Fiule, lasa sa decida femeile de ce nu se vor culca cu tine, nu fa tu asta pentru ele.

2. Iti faci prea multe emotii. Ia si mananca bacon… Ce? Nu te vei simti mai bine de la asta, dar am prajit prea mult.

3. Fiule, nimanui nu-i pasa ce poate face telefonul tau mobil. Nu l-ai inventat tu, doar l-ai cumparat. Asta poate sa faca orice prost.

4. Aha, am inteles, cand pornesc robinetul in bucatarie in dus iti curge numai apa fierbinte. Nu, nu-ti promit ca nu o sa mai fac asta, iti spun doar ca am inteles principiul.

5. Vreau doar liniste… Doamne, asta nu inseamna ca nu te iubesc. Asta inseamna ca in acest moment eu iubesc mai mult linistea.

6. Putem sa vorbim mai tarziu? Acum merg stirile… Asculta, daca ai tuberculoza, timp de 30 de minute asta nu se va schimba, of Doamne…

7. Copilul tau va vorbi, cand va veni vremea, relaxeaza-te. Nu ca ar sti leacul pentru cancer si ar refuza sa impartaseasca informatia.

8. Tii minte cum radeai de mine cand am inceput sa chelesc? Nu, nu am de gand sa glumesc pe seama acestui subiect. O sa-i dau voie oglinzii tale sa faca asta.

9. Nu, nu sunt pesimist. Fiecare trece prin momente mai proaste. Sa te prefaci ca asta nu se intampla nu e optimism, ci idiotism.

10. Tu dramatizezi totul. Iti apartin televizorul si salteaua gonflabila. Nu as numi asta “am ce sa pierd”.

11. Care presiune? Insoara-te cand vrei. Nunta ta va fi pentru mine inca o zi in care nu voi putea purta pantaloni sportivi.

12. Parintele este pe atat de bun, pe cat de bun este cel mai prost din copiii sai. Daca un copil de-al tau a luat premiul Nobel, iar pe celalalt l-a jefuit o prostituata, atunci ai esuat ca parinte.

13. Stiinta si Mama Natura sunt intr-o casnicie, in care Stiinta ramane uimita intotdeauna cand vine acasa si o gaseste pe Mama Natura cu vecinul.

14. Este un cuvant pentru astfel de oameni… Nu, eu spun ca este cuvantul, dar nu-l stiu. Eu tie iti sunt poet sau ce?

15. Nu inteleg asta: eu transpir, miros OK. Transpiri – mirosi ca rahatul de tap. Calmeaza-te, ea face sport alaturi de tine, ea stie deja asta.

16. OK, vom vota. Cine vrea peste la cina?.. Ha, democratia nu este asa de buna, cand te are, nu?

17. Nu incepe o povestire cu fraza “Este asa de amuzant”. Este ca si cum te-ai lauda cu marimea impunatoare a organului inaintea unei partide de sex. Chiar si daca ai dreptate oricum suna prosteste.

18. Un taur l-a lovit pe unchiul Bob. I-a rupt o coasta. Unchiul Bob i-a dat peste bot…  Ce vreau sa spun? Este doar o unghie mama dracului! Inceteaza sa mai plangi.

19. Nu, nu vom sarbatori asta. Nu stiu cine este sfantul asta Valentin, mi-e indiferent, dar ma indoiesc ca el si-ar fi dorit ca oamenii sa faca dragoste in semn de respect fata de dansul.

20. Oricine isi imagineaza ca stie ce e mai bine pentru milioane de oameni este un grandios nemernic. Asa ca noi doar il alegem pe cel mai important nemernic.

21. Nu imi darui nimic pentru Ziua Tatalui. Doar da-mi o felicitare… Desigur ca glumesc. Cumpara-mi vreo porcarie, eu te-am creat.

22. Poti sa fii hidos si sa ai parte de sex. Doar ca trebuie sa acceptii sa fii cu cineva si mai urat ca tine.

23. Nu chelesti… Am in vedere, ca nu chelesti, pentru ca esti, naiba sa te ia, deja chel. Nu ma obliga sa traiesc in lumea fanteziilor tale.

24. Fleacuri. Nu te preface ca nu iti pasa de ziua ta de nastere. Este ca si cum m-as uita la o prostituata care se preface ca se plimba atunci cand sunt politistii prin preajma.

25. Nu veni… Pentru ca nu e concediu atunci cand familia mea este cu mine. La naiba! Pot sa am concediu in casa mea doar daca voi, lume, va carati din ea.

26. Acum este bun, dar A FOST nemernic. Daca o bucata de rahat se usuca si inceteaza sa puta, asta nu inseamna ca nu a ramas o bucata de rahat.

27. Fiecare considera ca parerea proprie e importanta. Nu te contra cu nimeni. Fermierul nu ii va demonstra porcului ca aceluia ii miroase urat din bot.

28. Ai emotii? Peste 5 milioane de ani Soarele va exploda si tot ceea ce ai facut isi va pierde sensul. Te simti mai bine?

29. Nu te fixa pe persoana care te uraste. Doar nu o sa mergi in parc sa faci picnic chiar langa singura movila de rahat de caine.

30. Nu, oamenii vor disparea. Suntem slabi. Dinozaurii au supravietuit cu cadavre putrezite. Dar pe tine te-a apucat diareea dupa un burger de la McDonald’s.