Principala cauza a multor probleme din viata oamenilor este lipsa de rabdare. Pe langa aceasta sta si dorinta irezistibila de a obtine un rezultat perfect imediat. Realitatea este ca succesul are nevoie de timp, iar marele triumf de si mai mult.Secretul succesului in 30 de minute DRichard Branson nu a devenit milionar peste noapte. Madonna nu s-a trezit intr-o dimineata regina muzicii pop. David Beckham nu a devenit unul dintre cei mai buni jucatori dupa cateva antrenamente.Cu toate acestea, exista o modalitate de a-ti atinge scopurile. Ea functioneaza pentru fiecare dintre noi si in orice situatie. Majoritatea oamenilor stiu despre ea, dar nu o folosesc. De ce? Deoarece asteapta ca lumea sa le fie la picioare. Dar viata nu face ce vrem noi.Va propunem o modalitate simpla, care va garanteaza succesul. Ea se numeste „Jumatate de ora”. Avantajul este ca se potriveste oricui si este usor de integrat in orice program. Ideea este ca trebuie sa o aplici zilnic, iar cu timpul sa maresti efortul.

Pare simplu, nu-i asa? Dar veti fi surpinsi cati oameni vorbesc despre banalitatea acestei modalitati si nimeni nu a aplicat-o. Acest lucru poate incepe cu citirea unei carti. Doar jumatate de ora si intr-un an veti citi aproximativ 24 de carti – mai mult decat majoritatea oamenilor in zece ani! La sfarsitul anului, timpul aceasta va fi echivalent cu sase saptamani de munca.

Utilizati zilnic aceasta jumatate de ora pentru a va atinge scopurile. Scrieti un roman, practicati un sport, ascultati un curs audio, etc. Ocupati-va de acel lucru pentru care spuneti ca nu aveti timp. Ca urmare, peste sase luni, uitati-va de unde ati inceput si unde ati ajuns. Veti fi uimit cat ati progresat datorita metodei „Jumatate de ora”. Daca va apucati de ea, sa va aduceti aminte: „Eu deja fac mai mult decat altii.” Nu va asteptati la rezultate peste noapte, pentru ca este nevoie de timp, rabdare si marirea constanta a efortului depus.