Ben si Ali Naneri  s-au casatorit in 2009 si au facut o serie de fotografii de nunta in noua lor casa. Dar fericirea lor a fost de scurta durata – Ali a murit de cancer pulmonar in 2011, lasandu-I singuri pe soțul si fiica ei. Doi ani mai tarziu, familia a decis sa vanda casa si inainte de a se muta in alt loc, la desparțire, Ben si fiica sa, Olivia, au vrut sa recreeze fotografiile de nunta in memoria mamei.

“N-as vrea ca oamenii sa vada in aceste fotografii  durere si pierdere, desi eu inca sunt  indurerat dupa moartea sotiei mele, dar povestea mea nu e despre asta – asa ca am vrut sa va spun o poveste de dragoste “, spune Ben.

shosho.ro  va prezinta o poveste despre dragoste si viata dupa moarte cu care empatizeaza  mii de oameni din intreaga lume.

previewFotografie din stanga a fost facuta in anul 2009, cea din drepta cu Ben si Olivia in acelasi loc in 2013.

12

Aceste imagini vor aminti Oliviei despre casa  unde si-a inceput viata ei alaturi de noua familie. Ben a vrut ca fiica lui sa aiba amintiri in locul in care si-a inceput viata familiei.

10

“Memoria lui Ali nu traieste in casa, ci  in inimile noastre “- spune Ben.


11
In timp se faceau fotografiile, Olivia a gasit ondulatorul mamei si s-a asezat jos pentru a se juca. Aceasta imagine aminteste de cadrul cu pregatirile pentru nunta.
9

Fotograful a fost Melanie, sora mai mare a lui Ali, iar familia vrea sa-si aminteasca doar lucrurile bune care s-au intamplat in trecut.

5

Pe acest inger de sticla, Olivia il numeste “mama”.


6

In timpul  sedintei foto Olivia a gasit o pana alba, care a aparut din nicaieri- Melanie este de parere ca  mama fetitei ii trimite semne de sus.


8

Ben canta  pe ukulele pentru fiica, cantecul lui Stevie Wonder care a fost jucat la nunta.

4
7

“Orice s-ar intampla in vietile noastre, Olivia va sti ca exista un loc in care am fost cel mai fericit om din lume, chiar daca nu pentru mult timp.”- scrie Ben.

3