teama,frica

Imaginati-va ca aveti 90 de ani. Stati intr-un pat si va simtiti bine.In orice moment poate veni aceea clipa, cand nu veti fi pe aceasta lume.
La batranete, oamenii de multe ori se gandesc la toata viata lor. Ei amintesc de momentele din trecut, aproape in fiecare zi. Isi amintesc de oamenii pe care i-au iubit, cu care au comunicat, unde s-au simtit cel mai bine etc. Pomenesc mai ales de oportunitatile pe care au avut, dar de frica sau alte circumstante nu le-au incercat.

Stati in pat si dintr-o data apare o masina a timpului! Urcati in aceasta masina a timpului si ea va duce acolo unde simtiti nevoia. Nu mai aveti 90 de ani si aveti aceeasi varsta de acum, cand cititi acest articol.

Ati primit a doua sansa: acum tot ce nu ati reusit sa faceti, veti realiza. Aveti o oportunitate de a face ceva cu adevarat util si interesant, pentru ca stiti deja ca la batranete va fi plictisitor si e mai bine sa va amintiti de ceea ce ati incercat sa faceti sau ati facut, decat sa va ganditi, ca din cauza temerilor, pur si simplu ati aruncat toate sansele.

Aceasta este o matematica elementara: daca luam conditia faptului ca odata si odata cu toti vom pleca din aceasta lume, pretul fricii ar trebui sa fie egal cu 0. Sa stiti ca frica traieste cu ajutorul dumneavoastra, sunteti acel om care ii da fricii puterea si o ajutati sa se manifeste, sa devina puternica.

Daca sunteti cu adevarat in stare sa faceti un bine – faceti-l!
Daca inca nu ati spus cuiva “ceva”- spuneti, dupa nu o sa mai aveti timp.