In iunie si iulie vizitatorii unei cafenele franceze vor putea sa achite cafeaua cu un simplu sarut.

Metro St. James este o cafenea franceza tematica amplasata in Hyde Park, in inima orasului Sydney. Localul a fost deschis cu cateva luni in urma si cu fiecare zi castiga tot mai multa popularitate printre locuitorii orasului. Asta datorita campaniilor publicitare neobisnuite. De exemplu, pe tot parcursul lunii iunie persoanele care vor dori sa savureze o cafea aromata in intervalul 9-11 dimineata vor putea achita nota de plata cu un sarut!

In videoclip, filmat special pentru aceasta campanie, unul din chelneri spune: “Va vom urmari. Trebuie sa fie un sarut adevarat! Voi recunoaste cu usurinta un sarut fals, pentru ca sunt expert in aceasta privinta. Asa ca… nici un fel de minciuni!”

“Noi intoarcem romantismul! Invitati-va jumatatea in cafenea in perioada indicata, comandati cafea si uimiti-i pe toti cu sarutul dumneavoastra. Nu avem nevoie de banii dumneavoastra! Doar saruturile”, scrie in anuntul de pe pagina de Facebook a cafenelei.

Personalul nu este disponibil pentru saruturi. De asemenea, nu e obligatoriu sa ai pereche pentru a participa la aceasta actiune. Daca veti fi destul de curajosi, vi se permite sa alegeti orice client al cafenelei si chiar un trecator necunoscut, de pe strada. Important e ca sarutul sa arate de parca ati fi cu adevarat indragostiti unul de altul.